Muut julkaisut

ISBN-10 951-9264-84-1
Julkaisumuoto: Avoin verkkojulkaisu

Mahdollisuus PDF

Suomen Filosofisen Yhdistyksen Mahdollisuus-kollokvio järjestettiin Helsingissä Tieteiden talolla 7.–8.1.2016. Kyseessä oli järjestyksessä kolmaskymmeneskuudes Suomen Filosofisen yhdistyksen järjestämä yhden sanan kollokvio. Tällä kertaa yhdistyksen hallitus päätti julkaista kollokvion esitelmät omana verkkojulkaisuna open access -periaatteiden mukaisesti. Olemme käyttäneet referee-menettelyä niin, että jokaisen kirjoituksen on arvioinut kaksi asiantuntijaa. Julkaisuun sisältyy 28 kirjoitusta kollokvion kaikkiaan 48 esitelmästä.

Muut julkaisut

Mahdollisuus