Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

KEVÄÄN TAPAHTUMAT ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA! SFY pyrkii järjestämään ao. tapahtumat syksyllä, kunhan pandemiatilanne rauhoittuu. Seuraa jäsentiedotusta ja tätä sivua saadaksesi ajankohtaista tietoa. Alla on alustavat syksyn tapahtuma-ajat:

28.10. klo 18-20 Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 505. SFY:n keskustelutilaisuus: Toivo/toivottomuus. Puhujat: prof. Risto Saarinen (Helsingin yliopisto), prof. Panu Pihkala (Helsingin yliopisto) ja tutkijatohtori Teea Kortetmäki (Jyväskylän yliopisto).

[SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN:] 30.9. klo 18-20 Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 505. SFY:n esitelmätilaisuus. Puhuja: prof. Pauliina Remes (Uppsalan yliopisto).

Vuosikollokvio 2021

SFY:n vuoden 2021 vuosikollokvio “Valistuksen perinnöt” järjestetään Turun yliopistossa. Kirjoituskutsu löytyy oheiselta verkkosivulta.

Konferenssit ja seminaarit

Tulevat tapahtumat