Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

KEVÄÄN TAPAHTUMAT ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA! SFY pyrkii järjestämään ao. tapahtumat syksyllä, kunhan pandemiatilanne rauhoittuu. Seuraa jäsentiedotusta ja tätä sivua saadaksesi ajankohtaista tietoa.

[PERUTTU] 25.3. klo 18-20 Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 505. SFY:n esitelmätilaisuus. Puhuja: prof. Pauliina Remes (Uppsalan yliopisto).

[PERUTTU] 29.4. klo 18-20 Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 505. SFY:n keskustelutilaisuus. Puhujat: prof. Risto Saarinen (Helsingin yliopisto), prof. Panu Pihkala (Helsingin yliopisto) ja tutkijatohtori Teea Kortetmäki (Jyväskylän yliopisto).

Konferenssit ja seminaarit

Phenomenology as Critique  ([SIIRRETTY LOKAKUULLE])

Martha Nussbaum -seminaari “Animality” (Helsinki, 16.–17.6.)

Hegel 250v. -seminaari (TBC)

Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

Konferenssit ja seminaarit

Phenomenology as Critique  ([SIIRRETTY LOKAKUULLE])

Martha Nussbaum -seminaari “Animality” (Helsinki, 16.–17.6.)

Hegel 250v. -seminaari (TBC)