Tulevat tapahtumat

Vuosikollokvio 2021

SFY:n vuoden 2021 vuosikollokvio Valistuksen perinnöt järjestetään Turun yliopistossa 12.-13.8.2021. Kollokvion ohjelma on julkaistu. Voit ladata sen pdf-tiedostona oheisesta linkistä.

Kirjoituskutsu on sulkeutunut. Sen voi vielä lukea oheiselta verkkosivulta.

[Suomen filosofisen yhdistyksen hallitus päätti koronapandemian vuoksi kokouksessaan  (25.11.2020) siirtää vuoden 2021 vuosikollokviota tapahtuvaksi kesällä 2021.]

Vuosikollokvio 2022

Vuoden 2022 SFY:n vuosikollokvio Menneisyys. Tulevaisuus. Filosofia. järjestetään Oulussa.

Esitelmäkutsu löytyy suomeksi oheiselta verkkosivulta.

Please find the CfP for Philosophical Society of Finland’s annual colloquium 2022: Past. Future. Philosophy. by following this address: link.

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

[Syksyn tapahtumista tulee tietoa tälle sivulle.]

Konferenssit ja seminaarit

Mind and Matter 2021-konferenssi, Helsingin Yliopisto, TBA

Animality, Tutkijakollokvion järjestämä, Martha Nussbaumin tähdittämä seminaari, TBA.

Dehumanization. Fenomenologia-aiheinen konferenssi, TBA.

150-vuotisjuhlavuosi

Suomen Filosofinen Yhdistys täyttää 150 vuotta vuonna 2023. Juhlavuoden etenemistä ja ohjelmaa voit seurata juhlavuosisivulla.

Tulevat tapahtumat

Vuosikollokvio 2021

Kirjoituskutsu on sulkeutunut. Sen voi vielä lukea oheiselta verkkosivulta.

Vuosikollokvio 2022

Esitelmäkutsu löytyy suomeksi oheiselta verkkosivulta.

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

[Syksyn tapahtumista tulee tietoa tälle sivulle.]

Konferenssit ja seminaarit

Mind and Matter 2021-konferenssi, Helsingin Yliopisto, TBA

Dehumanization. Fenomenologia-aiheinen konferenssi, TBA.

150-vuotisjuhlavuosi