Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

Ke 21.3.2018, klo 18-20, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 309 (HUOM! Sijainti voi vielä muuttua.)

Keskustelutilaisuus aiheenaan: “#metoo – Filosofit äänessä”. Tapahtuman puhujat: Sanna Tirkkonen (HY), Pekka Mäkelä (HY), Maj Paanala (JY), Ilmari Hirvonen (HY). Tilaisuuden puheenjohtajina toimivat: Kristina Rolin (HY) ja Milla Rantala (JY).

Ke 11.4.2018, klo 18-20, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 505

Keskustelutilaisuus: “Onko metafysiikalla sanottavaa fysiikan jälkeen?”. Puhujat: Tuomas Tahko (HY), Jaakko Kuorikoski (Tay) ja Syksy Räsänen (HY). Tapahtuman järjestäjä: Jani Hakkarainen (Tay). Puheenjohtajana toimii: Inkeri Koskinen (HY).

Vuosikollokviot

Suomen Filosofisen Yhdistyksen seuraava vuosikollokvio järjestetään Tampereella vuonna 2019.

Konferenssit ja seminaarit

5.-8.6.2018, Tampereen yliopisto

32nd International Conference of the International Hegel Society –
Hegel’s Encyclopaedic System and its Legacy.

13–20.8.2018, Peking, Kiina

The XXIV World Congress of Philosophy
SFY on kongressin järjestävän International Federation of Philosophical Societies- yhteistyöjärjestön (FISP) jäsenjärjestö.

Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

Ke 11.4.2018, klo 18-20, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 505

Vuosikollokviot

Konferenssit ja seminaarit

5.-8.6.2018, Tampereen yliopisto

32nd International Conference of the International Hegel Society –
Hegel’s Encyclopaedic System and its Legacy.

13–20.8.2018, Peking, Kiina

The XXIV World Congress of Philosophy