Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

[Syksyn tapahtumista tulee tietoa tälle sivulle.]

Vuosikollokvio 2021

[HUOM! Suomen filosofisen yhdistyksen hallitus päätti koronapandemian vuoksi kokouksessaan  (25.11.) siirtää vuosikollokviota tapahtuvaksi kesällä 2021. Tapahtuman uusi ajankohta on 12.-13.8.2021. Seuraa tiedotusta alla olevan linkin sivulla ja jäsenkirjeessä saadaksesi viimeisintä tietoa tapahtumasta.]

SFY:n vuoden 2021 vuosikollokvio “Valistuksen perinnöt” järjestetään Turun yliopistossa. Kirjoituskutsu löytyy oheiselta verkkosivulta.

Konferenssit ja seminaarit

Mind and Matter 2021-konferenssi, Helsingin Yliopisto, TBA

Animality, Tutkijakollokvion järjestämä, Martha Nussbaumin tähdittämä seminaari, TBA.

Dehumanization. Fenomenologia-aiheinen konferenssi, TBA.

150-vuotisjuhlavuosi

Suomen Filosofinen Yhdistys täyttää 150 vuotta vuonna 2023. Juhlavuoden etenemistä ja ohjelmaa voit seurata juhlavuosisivulla.

Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

[Syksyn tapahtumista tulee tietoa tälle sivulle.]

Vuosikollokvio 2021

Konferenssit ja seminaarit

Mind and Matter 2021-konferenssi, Helsingin Yliopisto, TBA

Dehumanization. Fenomenologia-aiheinen konferenssi, TBA.

150-vuotisjuhlavuosi