Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

31.10. kl 17.15-19.15 Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 505. keskustelutilaisuus “Hiljainen historia” Suomen Oppihistoriallisen Seuran, Suomen nais- ja feministifilosofien yhdistyksen ja Suomen filosofisen yhdistyksen yhteistapahtuma. Puhujat: Ella Kemppi (NFY), Erika Ruonakoski (Dosentti, Jyväskylän yliopisto), Jari Palomäki (Dosentti, Tampereen yliopisto). Paneelissa ovat mukana myös prof. emer. Leila Haaparanta (Tampereen yliopisto) sekä Kristina Rolin (Tutkijakollegium, Helsingin yliopisto).

Vuosikollokviot

SFY:n vuosikollokvio 2020

Suomen Filosofisen Yhdistyksen seuraava vuosikollokvio järjestetään 9.-10.1.2020 Helsingissä, Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6).

Ks. konferenssin verkkosivut. Call for Papers on nyt suljettu.

Konferenssit ja seminaarit

SFY isännöi I.I.P. Entretiens 2019 -kongressin (Helsinki 28.–31.8.2019) yhteistyössä Institute International de Philosophie:n ja Helsingin yliopiston kanssa.

Ks. tapahtuman verkkosivut seuraavasta osoitteesta.

Tulevat tapahtumat

Esitelmä- ja keskustelutilaisuudet

Vuosikollokviot

SFY:n vuosikollokvio 2020

Ks. konferenssin verkkosivut. Call for Papers on nyt suljettu.

Konferenssit ja seminaarit

Ks. tapahtuman verkkosivut seuraavasta osoitteesta.